Den levende energi...

P1040566.jpg

Den levende energi er i alting og alle vegne. Når vi oplever at altings eksistens virkelig hænger sammen med et felt af en særlig energi, en energi, som alt levende har fået lov at have del i, kan den sanses og fornemmes intuitivt, observeres, sanses, ligefrem ses.

Fra det punkt i vores bevidsthed, hvor vi oplever energien, opdager vi også at vi også selv kan sprede den ud.

 

Opmærksomheden

Vi kan selv sprede energien ud og det kan vi gennem vores opmærksomhed.

Opmærksomheden holder os åbne. Teorier, tanker og forudindfattede ideer forhindrer at komme i flow med energien i det NU, der er lige her. Når vi er helt til stede, i vores opmærksomhed, er vi udømmende og oplevende på hinanden og på naturen. Og så flyder energien helt frit.

På den måde kan vi komme i flow med andre, med naturen og med alting og være del af verdens mest naturlige økosystem.

Se energien

Prøv for eksempel at se energien omkring dig selv. Tænd din opmærksomhed, luk alt andet. Se så på din egen hånd. Hold den op foran dig... Oplev den... bliv ved. Ser du energien omkring den? 

Se derefter energien omkring andre og imellem andre… Luk helt op for opmærksomheden og vær blot tilstede i Nu'et. Ikke andet.

Se så energien omkring træer og planter…

 

 

Vær sammen i energien

Dernæst prøv at rette din opmærksomhed mod et træ for eksempel. Eller en plante. Oplev den. Koncentrer dig mere og mere om at være der, sammen med den.

Når du gør det, giver I hinanden energi, I højner hinandens energi.

Planter vil derved befinde sig bedre, vokse mere, give mere og mere næringsrig frugt. Når du spiser frugten er det hele en del af et øko-energisystem, der fungerer naturligt.

 

Kom tilbage til kilden

Energi, bevidstheden om energien og det at indgå i energi-flow har ikke noget at gøre med at mennesket er Guder. Faktisk er mennesket den skabning på Jorden, der lige nu har svært ved at tage del i energien. At være en del af energien er ellers en helt naturlig del af eksistensen. Planter og dyr gør det naturligt og uden besvær. Grunden til, at det er svært for mennesker, er måske, at vi er kommet lidt for langt væk fra naturens grundelementer, efterhånden som vi har tilegnet os så mange spekulationer. Sådan behøver det ikke være. Vi kan sagtens knytte os til begge dele.