GUIDNINGER

Ligegyldigt hvem vi er, er der meget at hente i bevidstgørelse; om os selv, om vores inderste, om forskel på, hvad vi oprindeligt er - inderst inde - og hvem vi er tilpasset til at være i vores omgivelser; om væsensforskelle mellem os selv og andre; om livet og meningen med livet som helhed; om forskellige menneskers forskellige oplevelser af virkeligheden og sandheden; om samspil; om hvor ærlige vi er- overfor os selv og andre; om alt.

Her er nogle guidninger for dig, der ønsker at gå dybere ind i bevidstheden om det. Ligegyldigt om du har arbejdet med dig selv i årevis, aldrig har fordybet dig særligt i de her ting eller måske bare syntes, det engang imellem er spændende nok, så kan du få noget ud af at (gen-) se ind i det.

  • En rejse ind i dit eget univers, ind i din egen inderste kerne. Ind i din sjæl. Hjem til dig selv. Velkommen ind i dit eget oprindelige væsen :) I en verden, hvor vi bruger meget energi på at tilpasse os omgivelserne og hinanden, mens vi går gennem livet, er det vigtigt at have et anker ind i vores
    Del
  • Maria Art- & Heartfulness Sostrup 21 - 22 juni 2019 -ved Nina Barrett & Maria Rasmussen (kunstterapi) (meditation og Mariahistorie) __________________________________ Vi siger velkommen til et døgn i Marias tegn Hvem er egentlig Jomfru Maria?
    Del
  • Maria Art- & Heartfulness Sostrup 21 - 22 juni 2019 -ved Nina Barrett & Vibeke Rasmussen (kunstterapi) (meditation og Mariahistorie) __________________________________ Vi siger velkommen til et døgn i Marias tegn Hvem er egentlig Jomfru Maria?
    Del

S  U  C  C  E  S

P1040289.jpg

Vurder selv...

HAR DU SUCCES

Kommer i snarest...