Kampen om energien...

P1040293.jpg

 

Kampen om energien sker af den grund, at vi mange gange afskærer os fra kilden til energien, den kilde, der i sin enkelhed er en naturlig optimering af hinandens energi.

Men når vi ikke er forbundet med energikilden og en del af naturen, føler vi os i virkeligheden svage og usikre. Alene og forladte.
 

Krig

Videre sker der det, at for at få tilført energi, begynder vi at manipulere med andre og tvinge dem til at give os opmærksomhed. Dette giver en kort opfyldning af energi, der egentlig er "taget" fra en anden. Den anden kan være et menneske, vi har tvunget til at høre på os alt for længe eller en vi har brugt som ”stand-in” i en scene fra vores fortids uløste situationer.

Når det lykkes os at dominere andre på denne måde, føler vi os stærkere, mens de bliver svagere. Selvom en part bliver svagere, vil han eller hun forsøge ikke at tabe energi. Det er sådan kampen om energien optrapper. Vi kender både det at være trætte og opladede efter samvær med nogen mennesker.

Partikler og bølger

Vi kan kun kæmpe om den begrænsede energi, vi mennesker selv lige, i det givne øjeblik, har boende i vores partikler. Det er partikelenergien. Men energien er BÅDE partikel og bølge energi på én gang. Bølgeenergien er den levende energikilde.

Sjæl

Den begrænsede energi kan være et udtryk for den menneskelige natur, ego'et, hvorimod den levende energi er det guddommelige der tilflyder menneskets sjæl.


Fred

Der skal to til at være i flow og når det er det, der foregår, bevidst eller ubevidst, er begge parter energiopladede.
Disse indsigter viser os, at kampen om den begrænsede menneskelige energi er årsagen til alle konflikter mellem mennesker.

Kilden til den endeløse strømmende energi ligger i at vove at optimere hinanden og alting gennem opmærksomhed på hinanden, i stedet for at være bange for hinanden.