Syncronicitet

Ikke alt er tilfældigt...

Skærmbillede 2018-11-19 kl. 17.08.47.jpg

Synkroniciteten ligner en række mystiske sammentræf. For eksempel at du kommer gående på en vej, møder en person, du troede, du kendte, men det var ikke ham… Og dog rører det dig, hvorfor skulle du møde en, der ligner ham, netop som du går og overvejer et jobskifte: Er der mon alligevel en mening med, at du er rendt ind i ham? Er det måske mere og andet end en tilfældighed?

Måske mødtes I for, at du og han begge kan give hinanden noget på vejen videre i jeres liv.

Gad vide om I har nogle oplysninger til hinanden?

 

Måske er det en ide at tage kontakt.

​Der er uendelig mange eksempler på syncronicitet. Måske har du netop tænkt på et bestemt sted og kort efter ser du en annonce, der handler om samme sted. Måske bliver det ved med at dukke op igen og igen i et stykke tid.

 

Universets sprog

Syncroniciteten kaldes for Universets sprog og betragtes som den måde, det, der er større end os selv, forsøger at komme i kontakt med os på og kommunikere budskaber til os.

​At begynde lytte til universets sprog er næsten som at gribe fat i den ene ende af et reb og begynde at følge efter for at se, hvor det ender eller begynder.

Dét, der er større end os selv, er for nogle mennesker Gud. For nogen er det en bestemt Gud, for andre er det Universel Intelligens eller Livet eller Kærligheden Selv. Vejen gennem indsigterne fører til en voksende forståelse for, at vi ikke behøver at tro på og opleve det samme for at dele vores Jord og for at leve i fredeligt fællesskab med hinanden på trods af vores forskelle. Indsigterne fører os frem mod en dybere accept af at vi måske ER meget forskellige, helt universelt.

At følge efter

At lytte til universets sprog, og at følge efter tegnene, kan føles som at gå i nogle store fodspor. Sporene af noget, der er større end os selv.

Der sker en udvidelse af det kendte perspektiv og øjnene åbnes for sammenhænge, der blot udvider perspektivet endnu mere.

Det kan også føles som at blive undervist i universets sammenhænge og love fra en kilde, der føles som et kærligt sprog. En kilde, der syntes at strømme mere og mere, hvis vi følger den.

 

Tilfældigt eller ikke tilfældigt

Om syncroniciteten, om hvad der er tilfældigt og hvad der ikke er tilfældigt, gælder det nok, at du helt ærligt ved det inderst inde.

Når du ved, det ikke er tilfældigt, når der virkelig er noget, der vil nå dig, og du accepterer det, kan du jo prøve at følge efter.

Alle de gange du vælger ikke at lytte, måske fordi, du presses ud over din comfort zone, kender du måske oven i købet følelsen af ærgerlige passing moments.