SOUL

Hjertelighed...

Hjertelighed er en tilstand. En tilstand af indre ro og stabilitet.

Eller stabil ro...

Men hvordan kommer vi dertil?

Heartfulness er en meditationsform, der søger hjertets ro, søger ind i forbindelsen mellem hjertet og den helt universelle ro. Den vi kan læne os ind i og hvorfra vi kan være mennesker i HU.

At komme i HU, betyder egentlig at være bevidst om den sjælelige side af det menneskelige. Det sjælelige, det der gør os til HU-man-beings frem for blot man-beings!

Læs mere om Heartfulness...

Hjertebønen er en fin vej ind i hjertemeditation.

Men hvad er egentlig en bøn?

Alle mennesker har ret til at bede. Hvad enten man er religiøs, ateist, kristen eller hindu med videre, er det sin egen sag at bede om noget, at stille et spørgsmål, at tale med livet, Gud, universet, intetheden eller hvad end man vil bede til.

Læs mere om hjertebønnen...

"Min sjæl, kom mig i møde, for jeg kommer dig i hu..."
P1060566.jpg
FIND DIG SELV

HVERDAGSØVELSER

Mærk kroppen hver dag. Hver gang du kommer ind i et rum, mærk kroppen - tag en indånding - INDEN du går igang med alt muligt. STOP OP. Lige inden for døren.


HØR DIN STEMME
Når du siger noget. Forestil dig, du pakker din stemme med alle de gode intentioner fra dit inderste, det du er inderst inde. Ikke kun ordvalget, slet ikke. Intensiteten, kraften, venligheden...

om SUCCES...

Hvad enten du føler succes eller ej, så er du en succes. Men tør du læne dig ind i din egen succes? Det er jo ikke sikkert andre finder den så attrativ :)

IMG_2029.jpg

F R I H E D

Er vi på jagt efter friheden... Eller ligger friheden gemt i overgivelse...

MOOVING

myself

in the moment